2019:  Zonde van de Zusters

 

Korte inhoud:

Klooster Parc wordt bewoond door zusters met nogal uitgesproken ideeŽn, gevoelens en afwijkingen. Om voldoende geld binnen te krijgen worden weekends georganiseerd, waar mensen kennis kunnen maken met het eerlijke, oprechte en inspirerende kloosterleven, onder het genot van kloosterbier en kloosterkaas.
Moeder overste probeert het kloosterleven in goede banen te leiden en pastoor Breukelmans probeert zich tussen al dit vrouwelijk geweld staande te houden. En dan lopen er ook nog een zoeksmurf en een journalist rond.


Achter de dikke kloosterdeuren van Klooster Parc spelen zich zaken af die in schril contrast staan met het kloosterleven zoals het zou moeten zijn.

 Akkefietjes en grotere of kleinere ďdingetjesĒ die Moeder Overste hoofdbrekens bezorgen: de financiŽn moeten op orde zijn, het celibataire leven moet worden gerespecteerd en uiteraard moeten afgunst en jaloezie buiten de deur worden gehouden. Als dit alles niet helemaal lukt en de bisschop hiervan ook nog op de hoogte dreigt te worden gesteld, moet er een oplossing worden gezocht om het klooster te redden.
De medewerkers
moeder overste
zuster Rebecca
zuster Francisca
zuster Clara
zuster Agaath 
zuster Kunegunda
pastoor Breukelmans
journalist (?) Boeyens

regisseur
soufleur
costuums
grime
techniek / decor
Germa Noordman
Joke Spans
Mirjam van Horssen
Jolanda ter Wee
Evelien Klaassen
Marlieke ter Wee
Andrť van den Akker
Jan Veurman

Eika Mous
Femmy van de Brink
Ducky Schakelaar
Jaqueline Zunnebeld / Karin Jurriaans
Jan Huisman / Ben van Katwijk

 Wat sfeerfotoos:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

Tweemaal een volle zaal in Het Anker 

<< terug naar het overzicht