2011:  Dan Liever de Plomp in
een klucht in drie bedrijven

Cornelius komt na een jaar studie op bezoek bij zijn oom en tante. Die hebben als verrassing zijn oude hobby, zijn buikspreekpop, helemaal voor hem opgeknapt. Hij is er dolblij mee, maar zijn aanstaande verloofde is er minder gecharmeerd van. Een poging om de pop vervolgens tijdelijk te verbergen mislukt jammerlijk.

Als oom Johan en tante Emily dan ook nog een voorstelling willen, moet alle creativiteit worden aangewend om ze niet teleur te stellen. Samen met Armand, de butler, wordt een plan bedacht. De uitvoering van dit plan blijkt echter moeilijker dan gedacht en het wordt steeds lastiger om iedereen in de waan te laten dat er niets aan de hand is.

De buikspreekpop drijft Cornelius en zijn verloofde uit elkaar. Zou de liefde wel stand houden? Passen ze wel bij elkaar? Of zorgt de pop er voor dat Cornelius toch het ware geluk vindt?

De medewerkers
Johan van Herewijnen
Emily (zijn vrouw)
Cornelius (neef)