2010:  Een onbeschreven blad
een komische thriller

Een jongedame is na een auto-ongeluk in het ziekenhuis opgenomen; ze is haar geheugen volledig kwijt. Om erachter te komen wie ze is, plaatst dokter Ernst een foto in de krant met de tekst: "wie kent deze vrouw".

Al snel komen er allerlei mensen op bezoek, die haar zeggen te herkennen. Volgens de een zou ze Linda heten, volgens een ander Sophie, erg verwarrend allemaal.
Maar de bedoelingen van het bezoek blijken niet altijd even vreedzaam te zijn: ze willen geld zien en bedreigen het “onbeschreven blad”.

Gelukkig kan ze lief en leed delen met commissaris Vredenhof, die net aan haar galblaas is geopereerd en in de kamer naast haar ligt.

Maar als zuster Wuppie een lijk in de kast ontdekt is het hele ziekenhuis in rep en roer. Wat is het motief van deze moord? Gaat het om geld, gaat het om een potje scrabble, gaat het om een erfenis? Is commissaris Vredenhof zo snel na haar operatie in staat om deze moord te ontrafelen?
De medewerkers

Christian Neijzen, Annette vd Kooy
en Daan van de Brink

Wat sfeerfotoos:

<< terug naar het overzicht meer foto's in het fotoalbum van de wijkvereniging
zie www.wijkverenigingwvf.nl > fotoalbum > werkgroepen > toneel